Який фільм ви бачили останнім???
|
|
Дарця | Дата: Вторник, 05.06.2007, 15:41 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Офлайн s7
| Що ви останнє переглядали??? Я от, наприклад, не пам'ятаю... Отак от!!! А як щодо вас???
Борітеся - поборете (с) Т.Г. Шевченко
|
|
| |
Eridiana | Дата: Воскресенье, 10.06.2007, 09:02 | Сообщение # 2 |
Новенький
| О, а я пам'ятаю. Це був фільм "Ніч у музеї". Досить непоганий фільм, смішний. Динозаврик там гарненький
Як добре, що ми зробили не все, що могли!
|
|
| |
Дарця | Дата: Понедельник, 11.06.2007, 01:12 | Сообщение # 3 |
Admin
| Бачила рекламу "Ночі у музеї"... Тільки не проглядала... А жаль Останнім бачила фільм "Боб дворецький". Прикольно
|
|
| |
Дарця | Дата: Понедельник, 11.06.2007, 01:26 | Сообщение # 4 |
Admin
| Комедія... Як одного чоловіка, який був бебісіттером (він також кілька днів проходив курси для дворецьких) взяла одна жінка нянчити своїх невгамовниз дітей... Так там всякі приколи були, проблеми... Вкінці Боб і ця хазяйка закохалися одне в одного
|
|
| |
ritusjathebest | Дата: Среда, 20.06.2007, 19:06 | Сообщение # 5 |
Привезений
| А я дивилася Пірати Карибського моря-3. Клас! Там Джонні Депп такий гарнюній! Даш,раджу тобі подивитися!
|
|
| |
Дарця | Дата: Суббота, 30.06.2007, 20:44 | Сообщение # 6 |
Admin
| Ой, я вже горю від нетерпіння, щоб побачити цей фільм!!! Знаю, що класний!!! Завтра планую в Полтаву поїхати, може, й в кінотеатр втраплю Добавлено (30.06.2007, 20:44) --------------------------------------------- Подивилася "Піратів-3"!!! Класно!!! Актори такі красиві!!! Але я страшенно заплуталася із сюжетом Як я прочитала в журнаіл "Мій кумир": "... сценаристи цього фільму самі не в силах пояснити Піратів-3..." І вони ще хочуть, щоб бідні фанати щось зрозуміли
|
|
| |
Сашко | Дата: Воскресенье, 02.09.2007, 11:58 | Сообщение # 7 |
Чайничок
| Щось я не дуже пам`ятаю, що я дивилася. В кінотеатрі останніми були чи Пірати чи Гаррі. не дуже пам`ятаю (це було давно). Здається Пірати. А сюжет дійсно заплутаний, я вже й не дуже пам`ятаю про що там було!.
УКРАЇНА-THE BEST
|
|
| |
Eridiana | Дата: Вторник, 27.11.2007, 18:39 | Сообщение # 8 |
Новенький
| Не знаю, який був справді останній, але десь недавно подивилася "Солодкий листопад" з Кіану Рівзом. Моралі я до кінця не зрозуміла, але фільм мені дуже сподобався. Аааааа, Кіану Рівз,..... Друг казав, зараз у нас в кінотеатрі йдуть треті "Пірати" українською. Може повезе разом сходити, я давно чекала на український переклад
|
|
| |
Влад | Дата: Вторник, 27.11.2007, 22:18 | Сообщение # 9 |
Стріляний горобець
| Так, "Солодкий листопад рулить". Але мені в ньому більш Charlize Theron сподобалась)) А я вчора "Проклятие" (The grudge) передивлявся. З Сорою Мішель Геллар. Класний філь жахів. Сьогодні хочу його другу частину подивитися.
я в тебе вганяю червоний кілок, але в голові в тебе Пушкін і Блок (с) Юрко Позаяк
|
|
| |
Влад | Дата: Четверг, 29.11.2007, 22:32 | Сообщение # 10 |
Стріляний горобець
| Сьогодні подивився другу частину. Вона ще химерніша за першу. До останнюї хвилини надіявся, що хоч хтось з головних персонажів виживе.Надії виявились марними.
я в тебе вганяю червоний кілок, але в голові в тебе Пушкін і Блок (с) Юрко Позаяк
|
|
| |
Eridiana | Дата: Понедельник, 31.12.2007, 10:56 | Сообщение # 11 |
Новенький
| Вчора подивилася фільм, про який мені багато говорили - "Поспішай кохати". Непоганий фільм, але мене чомусь не вразив. По тому, що мені про нього розказували... я, якщо чесно, чекала більшого...
|
|
| |
Хеммі | Дата: Понедельник, 31.12.2007, 20:34 | Сообщение # 12 |
Резидент
| Десь в листопаді ще дивилася Тачки українською)))))))
Україна понад усе!
|
|
| |
Влад | Дата: Понедельник, 04.02.2008, 21:53 | Сообщение # 13 |
Стріляний горобець
| Я останнім бачив Hitman. Про найманого вбивцю. Знятий на основі однойменної комп'ютерної гралки. Гарні спецефекти, насичений сюжет.
|
|
| |
C@sper | Дата: Пятница, 11.04.2008, 11:36 | Сообщение # 14 |
Чайничок
| "Илья Муромец и Соловей Разбойник"
|
|
| |